Высокая якасць
высокія дасягненні
Рус Бел
Режим для слабовидящих
г. Пинск, ул. Индустриальная, дом 3

Пра нас

ПАЛIТЫКА ААТ «ПІНСКІ КАМБІНАТ ХЛЕБАПРАДУКТАЎ» У ВОБЛАСЦІ ЯКАСЦІ І БЯСПЕКІ 

Наш  дэвіз :  Якасць і бяспека прадукцыі - залог нашага поспеху.

Наша  мэта :  Выпуск бяспечнай прадукцыі высокай якасці і па даступнай цане, якая задавальняе патрабаванні спажыўца. 

Задачы  ў   дасягненні пастаяннай  мэты :

1 Захаваць заваяваныя і асвоіць новыя рынкі збыту на аснове
ўзаемавыгаднага партнёрства з пастаяннымі спажыўцамі.

2 Удасканальваць тэхналагічныя працэсы.

3 Ажыццяўляць асваенне новай прадукцыі і фарміраванне асартыменту з
улікам патрабаванняў рынку і канкрэтных запытаў.

4 Павышаць культуру вытворчасці з мэтай забеспячэння бяспекі
прадукцыі. 

Шляхі  дасягнення  пастаўленых  задач :

1 Вывучэнне і аналіз рынкаў збыту прадукцыі, працы канкурэнтаў, водгукаў патрэбнасці геляў аб якасці прадукцыі.

2 Выпуск бяспечнай прадукцыі высокай якасці.

3 Мадэрнізацыя і аўтаматызацыя вытворчых працэсаў.

4 Эканомнае выкарыстанне энергарэсурсаў.

5 Павышэнне кваліфікацыі (падрыхтоўкі) супрацоўнікаў арганізацыі, праца якіх прама ці ўскосна ўплывае на якасць і бяспеку прадукцыі.

6 Выбар надзейных пастаўшчыкоў і доўгачасовае супрацоўніцтва з імі з мэтай забеспячэння высакаякаснай сыравінай і матэрыяламі.

   Кіраўніцтве арганізацыі абавязуецца стварыць неабходныя ўмовы для забеспячэння функцыянавання сістэмы менеджменту якасці і сістэмы кіравання якасцю і бяспекай харчовых прадуктаў на аснове аналізу рызык і крытычных кантрольных кропак і бярэ на сябе адказнасць за рэалізацыю гэтай Палітыкі.

   Аснова рэалізацыі пастаўленых задач - адказнасць кожнага работніка за якасць сваёй працы.

   Праблема забеспячэння якасці і бяспекі прадуктаў харчавання шматгранная і шматаспектная, і паспяхова яе вырашаць можна толькі на сістэмным узроўні.

   Выдатна ўсведамляючы, што бяспека прадуктаў - гэта здароўе і захаванне нашай нацыі, намі распрацавана новая мадэль кіравання якасцю прадукцыі, якая сумяшчае сістэму якасці арыентаваную на аналіз рызык і якая дае права казаць аб бяспецы нашай прадукцыі, а пакупніку быць упэўненым у гэтым.

   Якасць выпрацоўваемай прадукцыі і сыравіны ў поўным аб'ёме кантралюецца атэставанай вытворча-тэхналагічнай лабараторыяй, абсталяванай сучасным абсталяваннем, якое дазваляе праводзіць любыя аналізы якасці хлебапрадуктаў. 

    Создается система управления качеством и безопасностью продукции на основе анализа опасностей и критических контрольных точек производства и хранения муки пшеничной и крупы манной по биологическим, химическим и физическим факторам в со­ответствии с требованиями СТБ 1470-2012 «Системы менеджмента безопасности пище­вых продуктов. Управление безопасностью пищевых продуктов на основе анализа опас­ностей и критических контрольных точек. Общие требования».

Связаться с нами
Обязательные для заполнения поля помечены знаком *.